GRUPPTRÄNING

Rörlighet och Stretch

Utveckla och utmana din rörlighet tillsammans med andra. Dagens livsstil bidrar till en stelare kropp, där du inte får arbeta med dina musklers fulla rörelseomfång. Genom att bibehålla och/eller utveckla din rörlighet hjälper du kroppen att hålla sig stark, smärt- och skadefri.

Upplägg:

Under varje pass går vi igenom hela kroppen, men lägger mer fokus på en muskelgrupp per vecka. Vi jobbar med både aktiv, passiv och dynamisk stretch. Som deltagare har du möjlighet att komma med önskemål om vilka muskelgrupper som du vill fokusera mer på.

Start:

Den 14 januari, 2024 och pågår i 8 veckor, välkommen!

När

Var

Adress

Antal deltagare

Pris

Söndagar kl 09:00-10:00

CrossFit Göta

Skårs Led 3, 412 63 Göteborg

12

1 095:-

Zivo stretch

Löpning

Oavsett om du vill börja lära dig springa eller utveckla din löpning till nästa nivå, så anpassas varje träningspass till att alla i gruppen kan träna på sin nivå men med träningsglädje och gemenskap.

Upplägg:

Här blandar vi löpteknik, distans, korta/långa intervaller, tröskelträning, styrka och mycket mer. Allt för att förbättra ditt löpsteg, din styrka och kondition. Du har alltid som deltagare möjlighet att komma med önskemål och feedback.

Start:

TBD 2022 och pågår i 10 veckor, välkommen! 

När

Var

Adress

Antal deltagare

Pris

Söndagar kl 14:00-15:00

Skatsås motionscentrum

Skatåsvägen 25, 416 16 Göteborg

16

1 195:-

Zivo löpning

Core

Här bygger upp vår kärna i kroppen och går igenom samtliga muskler som ingår i termen Core.

Upplägg:

Passens upplägg kommer att vara varierande och lärorik med fokus på att bygga en stark och uthållig core. Här har du möjlighet att jobba individuellt och tillsammans med andra. Kom gärna med önskemål och feedback så uppdaterar vi passen efter era önskemål.

Start:

TBD 2022 och pågår i 10 veckor, välkommen!

När

Var

Adress

Antal deltagare

Pris

Tisdagar kl 07:30-08:15

Empower Wellnes

Mölndalsvägen 91, 412 63 Göteborg

8

1 195:-

Zivo core